Anckar Stamina

Reija Anckar

Reija Anckar on toiminut Haaga-Helia Porvoossa liiketalouden, matkailun, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin sekä Aviation Business -koulutusohjelmien johtajana ja vastannut korkeakoulukampuksesta ja sen kehittämisestä, viestinnästä ja markkinoinnista. Työssään Reija Anckar on toiminut isojen tiimien esimiehenä ja uudistanut organisaatioita, luonut moderneja koulutuskonsepteja ja vienyt koulutusta ulkomaille.

Yrittäjänä Naantalissa Reija Anckar tekee business coachingia ja kouluttaa työelämätaitoja. Hän harjoittelee ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin taitoja. Reija Anckar toimii Helsingissä Haaga-Helia ammatillisen opettajakorkeakoulun tutkijana osallistuen TKI-projekteihin, joihin liittyy usein myös kansainvälisyys. 

Koulutukseltaan Reija Anckar on kauppatieteiden tohtori, joka on väitellyt yrittäjyydestä. Hän on myös eMBA palveluliiketoiminnan johtamisen alalta ja filosofian maisteri. Reija Anckarilla on ammatillisen opettajan pätevyys sekä opetushallinnon tutkinto. Hän on Certified Business Coach ja opiskelee Lyhytterapiainstituutissa sertifioidun ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin tutkintoa. Reija Anckar tekee töitä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.